Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВИзбори в БСП нямаше. Това, което

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВИзбори в БСП нямаше. Това, което
Коментари Харесай

Валери Жаблянов: Лицемерието, което лъха от БСП, е същото като от управляващата партия

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Избори в Българска социалистическа партия нямаше. Това, което се схваща под избори, не се практикува от Българска социалистическа партия, за жалост. Там няма никакви демократични стандарти, които да бяха покрити. Лицемерието, което лъха от Българска социалистическа партия е същото като от ръководещата партия. 

Това разяснява в ефира на бТВ Валери Жаблянов.

Как президентът на ПЕС остава отвън управителния орган на партията!? Как ще каните младите да се върнат, а ръководителя на ПЕС го изхвърляте от ръковоството на партията!? Това е скандал, неприемливо, това е проява на липса на политическа просвета. И тази госпожа претендира на следващия ден да ръководи страната! Как 300 индивида в ръководството са определени без хората да ги знаят кои са!?, разяснява Жаблянов. 

Трябва да има ясно финансиране, транспарантно гласоподаване, уточни той.

Призовах от трибуната на БСп за повече натурализъм в партията. Изказването ми беше обвързвано с общото положение на политическата система, на конституционния ред в страната ни, за пътищата, по които може да бъде преодоляно дълбото институционално и политическо разделяне, което е разрушително за България. И мисля, че Българска социалистическа партия се движи в противоположна посока на това, което е належащо на България - борба. Българска социалистическа партия отслабва посттоянно. Така че сегашния ръководител се провали в това да консолидира партията и не е добра вероятност за нея, добави Жаблянов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР